Top drinkfles met logo Geheimen

Dopper Original Een doppers bestaan prachtig geworden! Met heel subtiel ons persoonlijk logo op de dop kan zijn dit een perfect relatiegeschenk wat met omvangrijk bezieling kan zijn ontvangen!

Deze waterfles kan zijn buitengewoon bestemd teneinde in ons dispenser in de kantine ofwel wachtruimte te posten In ons wachtruimte en kantine wensen dikwijls vele personen al vervolgens niet tegelijkertijd ons glaasje water.

Betreffende die mooie mint kleur heb je een ideaal flesje vanwege kraanwater. Een Dopper flessen zijn aardig, en blijvend en super stijlvol, ook verder alsnog weleens juist voo

Tenzij anders aangegeven behalve dit artikel, geraken witte verhalen in 8 werkdagen afgeleverd na akkoord met een drukproef en mits voorradig. Een planningsdatum met een service staat op de orderbevestiging. Planningsdata zijn bij voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk.

Benieuwd tot de mogelijkheden en hoe de ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo efficiã«nt mogelijk mag inzetten? Stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en een ontwerpstudio helpt je reclame maken!

Drink voortaan mineraalwater uit deze originele en duurzame waterfles! Betreffende de Dopper fles draag jij bij met een duurzaam leefmilieu door dit verminderen over read more plastic afval! 

Zuiver water wegens onderweg Iedere keer zuiver water mee tot de kleuterschool of werk, met de auto ofwel tijdens ons wandeling? Met deze stijlvolle waterfles met Bobble is dat geen enkel probleem!

Zij begrijpen hetgeen de mogelijkheden voor een opdruk zijn, hoe een logo zo goed geoorloofd tot bestaan recht komt en welke kleurcombinaties uit jouw logo dit mooist te samenvoegen bestaan met het middel.

Die stijlvolle roze Gymstick drinkfles kan zijn gemaakt aangaande polycarbonaat, hetgeen dit mineraalwater langer koel houdt. De drinkfles is ergonomisch geschapen voor maximale grip.

Wees betreffende die waterfles gehydrateerd gedurende jouw trainingssessie. Z'n slanke vorm is makkelijk mee te nemen en past in de meeste fietsfleshouders. Met de inhoudsaanduiding met een zijkant kun je bijhouden hoeveel water je onderweg drinkt.

Bidonwereld bevat heel wat verschillende verhalen in mooie kleuren. Ons doel is teneinde u dan ook zo juist geoorloofd te verder helpen en onze middelen vlug te leveren!

Ontwerp je eigen én originele Dopper waterfles! De Dopperfles is verkrijgbaar in vele kleurcombinaties en te drukken betreffende titel, tekst, afbeeldingen én logo's! Zo raak jij jouw Dopper nooit meer kwijt. 

U dan ook kunt onder andere kiezen voor een bidon bedrukt in één kleur of een full colour bidon. We bestaan al jaren dé specialist voor poly bidons.

Wij kunnen de bidon drukken als giveaway. We wensen daar met de kleine aantallen ofwel ons lage oplage vanwege het u dan ook daar intern behandeling met kan maken of dat u dan ook zichzelf tijdens een sportevenement op ons gespecialiseerde wijze kunt presenteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *